Hem > Uncategorized > Söndagsfika special (28/2)

Söndagsfika special (28/2)

På söndag (28/2) Piratfikar vi på Värmlands nation kl 13 som vanligt. Här träffar du Pirater, Unga pirater och Piratstudenter. Men detta piratfika är lite extra speciellt. Bland oss finns nämligen flertalet av våra kandidater som vill stå med på Piratpartiets kommunlista i Uppsala.

Passa på att säga Hej! och be dom berätta på vilket sätt dom vill göra Uppsala bättre för dig. Och hur dom vill bidra till en valsuccé efter sommaren. Det är sedan upp till dig som medlem att genom omröstning på internet, som drar igång om någon vecka, att bestämma vilken vallista vi kommer ha att presentera för våra potentiella väljare ute i kommunen när kampanjandet drar igång strax innan sommaren. Med en bra lista kan vi komma riktigt långt!

Under dagen kommer de Piratpartister inklusive kandidater som vill att forma en grupp som på plats kommer att diskutera fram ett gemensamt förslag på lista som kommer att presenteras innan internvalet (primärval) drar igång. Det är sedan upp till de som röstar om de vill låta sig inspireras av den lista som tagits fram gemensamt eller om de vill skapa en egen lista från grunden.

Annonser
Kategorier:Uncategorized
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: