Hem > Uncategorized > Episk spelkväll

Episk spelkväll

Ung Pirat har en lokal spelförening, Ung Pirat SpelUpp, som om två söndagar anordnar en episk spelkväll. Såhär står det på facebookevenemanget:

Time
Sunday, October 24 · 4:00pm – 11:30pm

Location Ung Pirats kansli 

Vretgränd 18
Uppsala, Sweden

Created By

More Info
Ung Pirat SpelUpp utlovar en episk spelkväll på kansliet. Vi kan med vetenskaplig säkerhet lova att spelkvällen blir episk, mätt med episka mått och episka verktyg. 

Ung Pirat SpelUpp har inför kvällen införskaffat minst fem nya spel inför kvällen. Troligen fler. Vi kan också lova att en majoritet av nyförvärven är episka spel, mätt med episka mått och episka verktyg.

Vid spelkvällen kommer minst fem episka föreningar att närvara, Ung Pirat SpelUpp, Ung Pirat Uppsala, Ung Pirat Tierp, Ung Pirat Stockholm och Ung Pirat SpelStock. Föreningarna är garanterat episka, särskilt Ung Pirat SpelUpp.

Vi kommer också att ha en episk uppsättning gäster. Ända från den episka staden, Europas centrum Bryssel kommer vår Lissabon-Europaparlamentariker Amelia Andersdotter, hennes framtida kanslichef Mattias Bjärnemalm och vår förbundsstyrelseledamot Klara Ellström. Ända från Umeå kommer superfotografen och den episka norrlänningen Lars Johansson och från Göteborg kommer den episke läckerbiten och valberedaren Marco Baxemyr. Vi garanterar också att en relativt stor del av förbundsstyrelsen kommer att vara där. Framför allt kommer den episka mannen, myten och legenden Isak Gerson vara där. Om inte dessa människor är episka, säg mig, vem är då episk?

Vi bjuder på episkt tilltugg till spelkvällen, så om du är episkt sugen på snacks eller dryck är det bara att komma förbi vårt episka kansli och spela episka spel med episka personer på den episka söndagskvällen.

Annonser
Kategorier:Uncategorized
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. oktober 20, 2010 kl. 15:26
  2. januari 22, 2011 kl. 16:39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: